solis

Velkommen til Solís på Konnerud

Et energisk sentrum, tilpasset akkurat deg

Solís betyr sol på latin, og sola er, som vi vet, sentrum av solsystemet vårt. Det samme vil vi at vårt Solís skal være for deg.

Solís skal være et sted å bo, i sentrum av omgivelsene du kjenner og er glad i. Her kan du dyrke de interessene og verdiene du har fra før, og også de du kanskje vil tilegne deg.

Et nabolag på dine premisser


I utformingen av Solís er det viktig for oss å sikre at din stemme blir hørt. Det er tross alt du som skal bo her når leilighetene står ferdige, ikke vi.

Derfor ønsker vi å gi deg muligheten til å påvirke prosjektet og å være med på å forme de ulike kvalitetene i det som skal bli Konneruds hyggeligste nabolag.

I tiden fremover blir alle som har meldt sin interesse invitert til å delta på ulike aktiviteter der vi samler innspill fra naboer og fremtidige beboere, blant annet gjennom spørreundersøkelser og møter.

Hva ønsker du deg i din kommende bolig? Hvilke fasiliteter vil du ha tilgang til, og hvilke muligheter vil du ha i hverdagen din på Konnerud?

Føl deg Heime


Solís er det eneste boligprosjektet på Konnerud som integrerer Heime-konseptet for sine beboere, for å fremme trivsel og sosial trygghet for det nye nabolaget. Konseptet inkluderer en rekke fordeler, som gir beboerne på Solis en mer behagelig og praktisk hverdag. 

Dette inkluderer blant annet tilgang til hyggelige fellesområder, enkle systemer for deling, samt fleksible planløsninger. Vårt mål er å forenkle din hverdag som beboer, slik at du virkelig kan føle deg som hjemme.

  • Utvikling

    2023

  • Salgsstart

    2024

  • Estimert innflytting

    2026

Om prosjektet

I hjertet av Konnerud i Drammen utvikler vi nå over 110 moderne leiligheter i et nytt og spennende boligprosjekt. Med nærhet til servicetilbud, skoler, barnehager, skiløyper og et bredt spekter av idrettsmuligheter, ønsker vi å skape gode hjem og et trivelig nabolag.

Solís er et samarbeid mellom Miliarium og Pilares Eiendom, og vi inviterer deg til å bli med på denne utviklingen. Som interessent får du tilgang til nyheter, fremdrift og ulike aktiviteter i prosjektet.

Ta del i fremtiden til Konnerud og meld deg som interessent i dag!

Meld interesse

Kontakt megler